Όροι Χρήσης


Εισαγωγή

Η πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας διέπονται από τους παρόντες Όρους Χρήσης (εφεξής οι «Όροι Χρήσης»), οι οποίοι είναι υποχρεωτικοί και ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.


Ορισμοί
Εφεξής, στο παρόν κείμενο:
Όπου «Εταιρεία» εννοείται η Top Trends A.E.
Όπου «Ιστοσελίδα» εννοείται το ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ Magnumboots (www.magnumboots.gr)
Όπου «Χρήστης», εννοείται κάθε επισκέπτης της Ιστοσελίδας, ή/και ο πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος.


Γενικοί Όροι
Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η Εταιρεία Top Trends A.E. (Α.Φ.Μ. 998476219, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Πειραιά), με έδρα στη Βούλα, Λ. Βουλιαγμένης 54, Τ.Κ. 16673.
Παρακαλούμε πριν από την πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και πριν από την δημιουργία οποιασδήποτε εμπορικής συναλλαγής (αγορά προϊόντος) διαβάστε προσεκτικά του παρόντες όρους, οι οποίοι περιλαμβάνουν όλες τις πληροφορίες που αφορούν τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων, την ασφάλεια των συναλλαγών σας καθώς επίσης και πληροφορίες για την παραγγελία, συσκευασία, αποστολή και επιστροφή των προϊόντων.

Σε περίπτωση διαφωνίας σας με οποιονδήποτε από τους παρόντες Όρους Χρήσης, οφείλετε να μην προβείτε σε καμία ενέργεια στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, συμπεριλαμβανομένης και της απλής περιήγησής σας σε αυτό.
Οποιαδήποτε ωστόσο ενέργεια σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπως ενδεικτικά η περιήγησή σας σε αυτό, η εγγραφή σας στο newsletter της Εταιρείας μας, η αγορά προϊόντων μας, ή και η επικοινωνία με την Εταιρεία, λογίζεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης.

Η Εταιρεία Top Trends A.E. διατηρεί το δικαίωμα της να τροποποιήσει, ανανεώσει, αναβαθμίσει οποιαδήποτε μέρος του ηλεκτρονικού καταστήματος (εικαστικό, δομής σύνθεσης, περιεχομένου, κλπ.) χωρίς προηγούμενη καθ’ οποιοδήποτε τρόπο ενημέρωση προς τον Χρήστη του καταστήματος.
Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία Top Trends A.E. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει μονομερώς τους παρόντες Όρους Χρήσης κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια ή/και όταν η τροποποίηση επιβάλλεται από το νόμο, ενδεχομένως και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση σας, πάντα ωστόσο στα πλαίσια των συναλλακτικών ηθών και των ορίων που θέτει ο νόμος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Η χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας από τους Χρήστες και οποιαδήποτε συναλλαγή τους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, γίνεται με δική τους αποκλειστικά ευθύνη. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αναιτιολόγητα και οποτεδήποτε και χωρίς οποιαδήποτε ειδοποίηση προς τον Χρήστη, να διακόψει την λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος.


Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα
H Εταιρεία δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.magnumboots.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας, ή λόγω ανωτέρας βίας.
Οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24% και θεωρούνται τελικές καθόσον δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής, βλέπε "Τρόποι Αποστολής".


Περιορισμός Ευθύνης
Η εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και άλλα μέσα προκειμένου να ενημερώνεται άμεσα η διαθέσιμη ποσότητα καθώς και τα μεγέθη των προϊόντων μας, ωστόσο διατηρεί ρητή επιφύλαξη αναφορικά με τη εγκυρότητα των διαθέσιμων στο ηλεκτρονικό κατάστημα ποσοτήτων και μεγεθών των προϊόντων, καθόσον ενδέχεται η ενημέρωση αυτών στην Ιστοσελίδα να πραγματοποιείται με χρονική υστέρηση.

Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επισκέπτονται την ιστοσελίδα και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.

Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλη ιστοσελίδα, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο, την πολιτική ασφαλείας τους ή για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τους ηλεκτρονικούς τους επισκέπτες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στις ιστοσελίδες αυτές.

Το Magnumboots.gr δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την επικοινωνία σας με τους τρίτους παρόχους υπηρεσιών που συνεργάζονται με το Magnumboots.gr (ενδεικτικά εταιρεία ταχυμεταφοράς) και για την οποιανδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ σας σχέση.


Λογαριασμός Χρήστη
Αν επιλέξετε να εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τότε θα δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό. Μέσω του λογαριασμού αυτού μπορείτε φυσικά να παραγγείλετε, να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας, το ιστορικό των παραγγελιών σας στο Magnumboots.gr κτλ., να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία που έχετε δηλώσει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπως το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνσή σας, κλπ., καθώς επίσης έχετε και τη δυνατότητα μεταβολής των προσωπικών στοιχείων αυτών.

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Οι μόνοι που έχετε πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Magnumboots.gr δικαιούται να αποκλείσει προσωρινά ή μόνιμα κάποιο Χρήστη οποτεδήποτε και χωρίς να αναφέρει τους λόγους, δηλαδή να ακυρώσει/διαγράψει/εμποδίσει την πρόσβαση ή/και τη συμμετοχή Χρήστη (προσωρινά ή/και μόνιμα) χωρίς να εγερθούν απαιτήσεις κατά του Magnumboots.gr. Εξυπακούεται ότι ο Χρήστης αυτός απαγορεύεται να γίνει μέλος ξανά του Magnumboots.gr με τα ίδια ή άλλα στοιχεία εκτός και αν το Magnumboots.gr συναινέσει ρητώς προς τούτο. Τα ανωτέρω ισχύουν ιδίως (αλλά όχι αποκλειστικώς) σε περίπτωση παραβίασης των όρων χρήσης από τον Χρήστη οι οποίοι στο σύνολό τους αναγνωρίζονται και συνομολογούνται από τον Χρήστη ως ουσιώδεις, σε περίπτωση αιτήματος από οποιαδήποτε Αρχή, Δικαστήριο, σε περίπτωση καταγγελίας από τρίτο δικαιούχο δικαιωμάτων κατά του μέλους.


Εγγραφή σε Newsletter
Η εγγραφή σας στο newsletter της Εταιρείας μας γίνεται εξ’ ολοκλήρου με δική σας βούληση και δεν αποτελεί υποχρεωτική διαδικασία για τη διενέργεια αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή για την παροχή άλλων υπηρεσιών μας, συμπεριλαμβανομένης και της απλής περιήγησής σας στην Ιστοσελίδα μας.

Η εγγραφή σας στην υπηρεσία newsletter της Εταιρείας μας, ολοκληρώνεται με την εισαγωγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email) στο αντίστοιχο πεδίο στη σελίδα μας, είτε με τη δημιουργία λογαριασμού στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ή με την παραγγελία σας σαν επισκέπτης. Με την εγγραφή σας μας δίνετε τη ρητή σας συγκατάθεση να σας αποστέλλει η Εταιρεία μας ενημερωτικό και προωθητικό υλικό για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, καθώς και συναφή διαφημιστικά μηνύματα. To Magnumboots.gr δεν ευθύνεται αν τα newsletters δεν παραδοθούν στον προορισμό τους. Τα newsletters μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletters ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής newsletters της Magnumboots.gr, μπορείτε να απεγγραφείτε από την υπηρεσία πολύ απλά από το διαχειριστικό του λογαριασμού σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ή να κάνετε διαγραφή από την υπηρεσία μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου που εμφανίζεται στο κάτω μέρος των ενημερωτικών emails μας που λαμβάνετε. Το Magnumboots.gr χρησιμοποιεί πάροχο (3rd party company) για την αποστολή των newsletters. Για την Πολιτκή Προστασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων, παρακαλώ ενημερωθείτε ΕΔΩ.


Αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων (emails/SMS)
Με την υποβολή κάθε παραγγελίας σας λαμβάνετε αυτόματα, στον λογαριασμό του email που μας έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας ως Χρήστης, ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (email) από το σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος Magnumboots.gr, το οποίο θα σας γνωστοποιεί ότι επιβεβαιώνεται η παραγγελία σας, θα αναγράφει τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει και όλους τους όρους της παραγγελίας.

Όταν η παραγγελία παραδοθεί στην ταχυμεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε (Γενική Ταχυδρομική), θα λάβετε ένα νέο μήνυμα email το οποίο θα αναγράφει τον αριθμό φορτωτικής/αποστολής. Με αυτό τον αριθμό μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας μέχρι αυτή να φτάσει στο χώρο παράδοσης που εσείς έχετε δηλώσει στην εκάστοτε παραγγελία σας.

Επίσης αυτοματοποιημένα μηνύματα (emails ή/και SMS) μπορεί να λαμβάνετε καθ' όλα τα στάδια επεξεργασίας ή μεταβολής της αρχικής παραγγελίας σας (ενδεικτικά αλλαγή, επιστροφή, κλπ.)

Σε οποιαδήποτε περίπτωση η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να σας αποστέλλει καθ’ όλα τα στάδια της παραγγελίας σας και μέχρι αυτή να ολοκληρωθεί με την παράδοση και την εξόφλησή της από εσάς, όσα ηλεκτρονικά μηνύματα (emails ή/και SMS) κρίνει αυτή σκόπιμο, ή/και να σας καλεί στους τηλεφωνικούς αριθμούς που μας έχετε δηλώσει.


Ευθύνη Χρήστη
Η εγγραφή οποιουδήποτε Χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα Magnumboots.gr είναι προσωπική και αμεταβίβαστη. Η συμμετοχή ενός Χρήστη είναι δυνατή μόνο για φυσικά ή νομικά πρόσωπα με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Από την απόκτηση ιδιότητας Χρήστη αποκλείονται ανήλικα άτομα (άτομα κάτω των 18 ετών).

Ο Χρήστης είναι ο μόνος και αποκλειστικά υπεύθυνος για τη νόμιμη χρήση της Ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος και υποχρεούται να απέχει από κάθε παράνομη πράξη και καταχρηστική συμπεριφορά καθώς και από την υιοθέτηση παράνομων πρακτικών και πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ο Χρήστης ευθύνεται αποκλειστικά για τη νομιμότητα και την ορθότητα των πληροφοριών, δεδομένων και στοιχείων που χορηγεί στο Magnumboots.gr, τα οποία στοιχεία η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη ή υποχρέωση έχει να ελέγχει, εκτός και αν αυτό της επιβληθεί μετά από καταγγελία ή με επιταγή νόμου.


Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από τους όρους της Πολιτικής Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των παρόντων Όρων Χρήσης και ενιαίο με αυτούς σύνολο, καθώς και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού όσο και του κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Για την ενημέρωσή σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, την επεξεργασία που τυγχάνουν από το Magnumboots.gr και τους σκοπούς αυτής, τους αποδέκτες αυτών και άλλων συναφών πληροφοριών που αφορούν στην προστασία και στην ασφάλειά τους, παρακαλούμε όπως προβείτε στη σχετικό σύνδεσμο ΕΔΩ, προκειμένου να διαβάσετε και να αποδεχτείτε τους σχετικούς αυτούς όρους.


Τελικές Διατάξεις
Οι παρόντες Όροι Χρήσης αποτελούν τους τελικούς και μοναδικούς όρους σε ισχύ αναφορικά με την παροχή της Υπηρεσίας εκ μέρους της Εταιρείας στον Χρήστη και καταργούν τυχόν προϊσχύσαντες όρους, προηγούμενες συμβάσεις και διακανονισμούς, έγγραφους ή προφορικούς μεταξύ της Εταιρείας και του Χρήστη αναφορικά με τη χρήση της Υπηρεσίας.

Καμία καθυστέρηση, αμέλεια ή ανοχή της Εταιρείας στην επιβολή της τήρησης κάποιου παρόντος όρου από τον Χρήστη, δεν αποτελεί παραίτηση ούτε βλάπτει προβλεπόμενο στην παρούσα δικαίωμά της. Εάν οποιοσδήποτε παρόν όρος ήθελε κριθεί από οποιοδήποτε αρμόδιο Δικαστήριο ή Αρχή ως άκυρος και κατά συνέπεια ανεφάρμοστος, ο όρος αυτός δε θα συμπαρασύρει σε ακυρότητα τους υπόλοιπους όρους της παρούσης, οι οποίοι θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ.

Στην περίπτωση που κάποιο τμήμα του παρόντος κηρυχθεί ή ορισθεί με δικαστική απόφαση άκυρο, η ακυρότητα αυτή δεν θα επηρεάσει το κύρος του υπολειπόμενου τμήματος του παρόντος, το οποίο θα παραμείνει ισχυρό σαν οι παρόντες Όροι Χρήσης να είχαν εκτελεσθεί με το άκυρο τμήμα τους διαγεγραμμένο. Η Εταιρεία θα επιδιώξει να αντικαταστήσει κάθε άκυρο όρο, με νέο έγκυρο όρο, του οποίου το αποτέλεσμα θα είναι το εγγύτατο ισοδύναμο αυτού που ακυρώθηκε.


Επίλυση Διαφορών
Κάθε διαφορά μεταξύ των συμβαλλομένων σχετικά με την εφαρμογή, ερμηνεία, ακυρότητα όρων της σύμβασης, την ύπαρξη ή ανυπαρξία δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των συμβαλλομένων εκ συμβάσεως ή και αδικοπραξίας, ερμηνεύεται σύμφωνα με τους ελληνικούς νόμους και υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των καθ’ ύλη αρμοδίων δικαστηρίων της πόλεως των Αθηνών, στην δικαιοδοσία των οποίων τα μέρη υποβάλλονται από σήμερα οικειοθελώς.