Λίγα λόγια για τη Magnum


Τα στρατιωτικά άρβυλα Magnum είναι η πρώτη επιλογή παγκοσμίως στα υποδήματα για στρατιωτικούς και εργαζομένους σε Σώματα Ασφαλείας, γενικά για όλους τους ένστολους, το προσωπικό Άμεσης Βοήθειας, την Πυροσβεστική, το προσωπικό Υγειονομικής Εξυπηρέτησης, τους κατασκευαστές και όλους τους επαγγελματίες της βαριάς βιομηχανίας.

Η Magnum συνεχίζει να καινοτομεί και να παρέχει την καλύτερη δυνατή άνεση, εφαρμογή και ασφάλεια για τα υποδήματα, όλων αυτών που προστατεύουν εμάς!

Θα βρείτε οικονομικές εκδόσεις, αδιάβροχες, αντιολισθητικές, με ή χωρίς φερμουάρ και πληθώρα άλλων ειδικών τεχνικών χαρακτηριστικών, σε πολύ προσιτές τιμές.


H ιστορία της Magnum


  • 1974: H Hi-Tec Sports ιδρύθηκε από τον Frank Van Wezel.
    Η Hi-Tec Sports ιδρύθηκε το 1974 στο χωριό Shoeburyness, στο Essex της Αγγλίας. Η αρχική επιτυχία της Hi-Tec αυξήθηκε από τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την ανάπτυξη του πρώτου παπουτσιού Hi-Tec, του Hi-Tec Squash, ειδικά σχεδιασμένου για το τότε γρήγορο παιχνίδι σκουός. Ένα σημείο αναφοράς της βιομηχανίας από τότε, λίγα παπούτσια στην ιστορία των αθλητικών υποδημάτων έχουν καταγράψει πωλήσεις μονάδων άνω των 18 εκατομμυρίων ζευγών παγκοσμίως μέχρι σήμερα. Το Squash Hi-Tec παραμένει μέχρι σήμερα το πιο μοντέρνο μοντέλο αθλητικών παπουτσιών της Βρετανίας.

  • 1982: H Hi-Tec Magnum γεννιέται.
    H Hi-Tec Magnum γεννιέται μέσω ζήτησης από το κέντρο εκπαίδευσης του FBI στο Quantico της Βιρτζίνια των ΗΠΑ για ελαφρές αθλητικά χτισμένες μαύρες τακτικές μπότες. Μέχρι αυτό το σημείο οι αξιωματικοί φορούσαν την μπότα Hi-Tec Sierra Lite Hiking, αλλά το αίτημα ήρθε για μια μαύρη, υψηλή κορυφαία έκδοση με μία λαμπερή μύτη μπροστά, που γέννησε την αρχική τακτική μπότα που κατασκευάστηκε με αθλητικά παπούτσια.

  • 1983: Η πρώτη τακτική εκκίνηση του Hi-Tec Magnum χτυπά την αγορά.
    Μόλις το FBI διάδωσε τη λέξη, η ζήτηση ήρθε να δημιουργήσει την προσφορά για αυτό το προϊόν σε εθνικό επίπεδο, καθώς όλο το προσωπικό επιβολής του νόμου και ασφάλειας θέλησε την άνεση και την εξαιρετικά ελαφριά απόδοση αυτού του πρωτοποριακού προϊόντος.

  • 1985: Επενδύσεις πραγματοποιούνται στο R&D για την αύξηση της συλλογής Hi-Tec Magnum.
    Καθώς η ζήτηση αυξήθηκε για αυτόν τον τύπο μπότας, επενδύσαμε πολύ χρόνο στην έρευνα του τι ήθελε ο τελικός χρήστης από τις μπότες Magnum. Οι τελικοί χρήστες μας είπαν ότι υπήρχε ανάγκη για αρκετές παραλλαγές του δημοφιλούς στυλ σε ένα μεσαίο ύψος, συμπεριλαμβανομένης της μπότας που είναι διαθέσιμη σε δερμάτινες, αδιάβροχες και χαλύβδινες εκδοχές.

  • 1990: Ξεκινάει η πρώτη ολοκληρωμένη παγκόσμια συλλογή υποδημάτων Magnum.
    Μόλις η Magnum ήταν καλά εγκατεστημένη σε όλες τις ΗΠΑ, η ζήτηση από όλο τον κόσμο αυξήθηκε, πράγμα που σήμαινε ότι η συλλογή έπρεπε να προσελκύει διαφορετικά κλίματα, γεύσεις και προσεγγίσεις για ομοιόμορφες απαιτήσεις. Δημιουργήθηκε μια παγκόσμια συλλογή υποδημάτων Magnum.

  • 1998: Συγκροτείται συμβουλευτικό συμβούλιο Magnum.
    Το 1988, η Magnum ίδρυσε τη δική της ειδική συμβουλευτική επιτροπή Magnum (MAC), αναφερόμενη στον τελικό χρήστη για πολύτιμη ανατροφοδότηση και καθοδήγηση. Το MAC αποτελείται από μέλη των διαφόρων υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και στρατιωτικές δυνάμεις που εργάζονται μαζί με την ομάδα εξέλιξης της Magnum και δοκιμάζουν και συμβουλεύουν σχετικά με την ανάπτυξη νέων προϊόντων στο καθημερινό περιβάλλον εργασίας τους. Αυτό βοηθά να διασφαλιστεί ότι όλα τα υποδήματα Magnum είναι πραγματικά "κατάλληλα για χρήση" και συνεχίζουν να υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των τελικών χρηστών.

  • 2002: Η Magnum χωρίζεται επίσημα από την Hi-Tec.
    Το 2001 η Magnum διαχωρίστηκε επίσημα από την Hi-Tec για να γίνει αυτόνομο εμπορικό σήμα. Καθώς η επιχείρηση Magnum μεγάλωσε, κατέστη προφανές ότι η Magnum θα μπορούσε να σταθεί με τα δικά της πόδια ως μάρκα, υποστηριζόμενη από εξειδικευμένες ομάδες σχεδιασμού, ανάπτυξης, πωλήσεων και μάρκετινγκ. Η Magnum πλέον ωρίμασε.

  • 2003: Η σειρά Elite Force γίνεται η πρώτη παγκοσμίως πιστοποιημένη συλλογή τακτικών υποδημάτων.
    Για τον άρτια καταρτισμένο αξιωματικό που απαιτεί το καλύτερο υλικό, χαρακτηριστικά, υλικά, άνεση και απόδοση. Η σειρά Elite Force είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τα υψηλότερα τεχνικά και σχεδιαστικά πρότυπα. Κερδίζοντας υψηλούς επαίνους από το προσωπικό της επιβολής του νόμου και τους επιθεωρητές εξαρτήσεων, η σειρά Elite μπορεί εύκολα να θεωρηθεί ως η πιο προοδευτική γραμμή τακτικών υποδημάτων στη βιομηχανία.

  • 2006: Η Magnum Stealth είναι η # 1 μπότα πώλησης για ένστολους στον κόσμο.
    Πωλείται σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η πρώτη επιλογή για το προσωπικό επιβολής νόμου, για τα ασθενοφόρα, τις πυρκαγιές και τους επαγγελματίες ασφαλείας. Ελαφριά αθλητική άνεση και παράλληλα χτισμένη σαν πολεμικό πλοίο!

  • 2009: Άλλη μία πρωτιά για την Magnum – Η τεχνολογία μάσκας ιόντων από την P2i.
    Το 2009 η Magnum ένωσε τις δυνάμεις της με την P2i, πρωτοπορώντας στην εισαγωγή της πρωτοποριακής τεχνολογίας ion-maskTM στη βιομηχανία τακτικών υποδημάτων. Το ion-maskTM είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα τεχνολογία ευρεσιτεχνίας με βάση το πλάσμα, που αναπτύχθηκε αρχικά για το στρατό του Ηνωμένου Βασιλείου, για την απάλυνση των χημικών ουσιών και την προστασία των στρατιωτών από τη χημική επίθεση. Μεταβάλλει μόνιμα την επιφάνεια ενός προϊόντος σε μοριακό επίπεδο για να αποκρούσει το νερό και άλλα υγρά ακόμα και παθογόνους μικροοργανισμούς - οι οποίοι αναγκάζονται να στάζουν και να αποβάλλονται σαν υδράργυρος και απλά να απομακρύνονται για να προστατεύσουν τον φέροντα.

  • 2010: Spider Collection: Τα είδη εξελίσσονται.
    Προωθώντας τα οριακά επίπεδα της πρωτοποριακής καινοτομίας στον τομέα της βιομηχανίας. Η εκκίνηση με τις υψηλότερες επιδόσεις για τους ειδικούς χειριστές με τις υψηλότερες επιδόσεις. Το πλαίσιο Exo Skeletal στηρίζει τον αστράγαλο και το πόδι για μέγιστη υποστήριξη, επιτρέποντας τη μέγιστη μείωση του βάρους χωρίς κανένα συμβιβασμό στην απόδοση.

  • 2012: Η Magnum κερδίζει το κορυφαίο βραβείο.
    Το 2012, η Magnum ήταν περήφανη νικήτρια του βραβείου καινοτομίας SATRA PPE για την «Καλύτερη Καινοτομία στα Υποδήματα Ασφαλείας» στα Επαγγελματικά Βραβεία Ενδυμάτων.

  • 2013: Το Magnum Armadillo κατακλύζει την αγορά υγειονομικής περίθαλψης.
    Το 2013 κυκλοφόρησε το Armadillo HPi. Αυτό το παπούτσι όχι μόνο προσχωρεί τόσο στην καθοδήγηση των ελάχιστων προτύπων του Royal College of Nursing όσο και στις συμβουλές καλής πρακτικής του Υπουργείου Υγείας, αλλά έχει επίσης σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να παρέχει άνευ προηγουμένου επίπεδα άνεσης και προστασίας, επιτρέποντας στις νοσοκόμες να εστιάζουν πραγματικά στην φροντίδα των ασθενών.